Chanelle, 24, Umeå. Bloggar om min vardag som till stor del består av musik, shopping, foto, film och så lite festande såklart. Har ett stort festivalberoende så även dom äventyren dokumenteras här. Välkommen hit!

Allmänt Chanelle Festival Godsaker Instagram Musik Party Personligt Pyssel Shopping Skönhet Tips & Trix Inspiration
Instagram

A castle of dirty freaks

Spenderar kvällen hos mina päron idag Pappsen fyller år och vi har haft finbesök här ute i skogen! Trevligt värre. Blev en sväng på stan tidigare och en sväng förbi Sanna för att tanka lite bilder från skogsröjet för konstatera att man är så sjukt dålig på att fotografera nu för tiden.
 
För övrigt så var Skojsröjet riktigt jävla lyckat iår! Solen sken, grymma band och en massa härligt folk! Testament, Unisonic, Anvil, Alice Cooper, Doro, Hardcore Superstar, Engel, H.E.A.T., Night, Sister, Ted poley och L.A. Guns var banden vi kollade in. Tror jag? Kan ha glömt nått men iaf de jag kommer ihåg haha. Höjdpunkterna var nog Testament, Unisonic och såklart ynglingarna Night. Sista kvällen blev det även häng med diverse artister och nördar på hotellet. Kunde inte önska mig ett bättre avslut på denna festivalsommar!
 
Bjussar på den här, typ den enda bilden från röjet man inte ser helt jävla hjärndöd ut på, wiho!
 

Those late summer nights

Helgen spenderades hos min syster med famlij ute i Ersmark. Blev grillning, kanske årets sista och bara allmänt mys med vänner på besök! Riktigt sorgligt att sommaren är över, men det är nått speciellt med hösten ändå det är som att ett nytt år börjar. Säg vad ni vill men hösten är fan min favorit årstid!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beslutsångest

Det typiska höst syndromet har slagit till iår igen. Har de senase veckorna känt mig sjukt less på mitt hår. Funderar på att färga det men vet bara inte hur, sjukt sugen på rött men samtidigt så är det en jävla massa jobb med rött hår och svårt att få tillbaka om man ej skulle trivas. Så då tänkte jag kanske super blond nästan vitt. Men har redan hyffsat blondt hår och har haft det typ vitt tidigare, kanske inte lika kul som rött? Hum. Svårt val nått av det kommer det ju bli gäller bara att bestämma mig. Så snabblekte lite i photoshop.. Vad tycker ni? Vitblond eller rödhåring? Eller nått helt annat? 
 

Update

Hej hallå bloggen! Jag har släpat efter, instagram har tagit över bloggandet nu när jag inte har haft någon dator eller något permanent boende! Sorry! Men till veckan flyttar jag förhoppningsvis in i min nya lägenhet här i Umeå och kommer få tillbaka min dator och ett mer strukturerat liv igen!
 
Har agerat barnvakt och flytthjälp senaste månaden då alla vi 4 syskon lyckats pricka in att flytta precis samma månad. Min syster har flyttat till hus till och med så har inte haft en lugn stund för jag har samtidigt renoverat i lägenheten jag själv ska flytta in i. Men nu är det bara mina grejer kvar sen blir det frid och fröjd igen.
 
Tänkte tanka över lite bilder från instagram så ni som inte följer mig där kan se vad jag sysslat med på sistonde! :) Börjar med att slänga upp en outfit bild från i Fredags!